Öğrencilerden Türk askerine moral mektubu

Rize'de ortaokul öğrencileri, yazdıkları mektupları El-Bab'da görev yapan Türk askerine yolladı

RİZE (AA) - Rize'de iki ortaokulun öğrencileri, El-Bab'da görev yapan Türk askerinin moral ve motivasyonunu arttırmak için yazdıkları mektupları gönderdi.

Derepazarı İmam Hatip Ortaokulu ve Ali Rıza Yılmaz Ortaokulu öğrencileri, terörle mücadelede görevli güvenlik güçlerine destek amacıyla, Derepazarı İmam Hatip Ortaokulu Müdür Yardımcısı Ulvi Yakupçebioğlu öncülüğünde bir araya geldi.

Duygu ve düşüncelerini kağıda aktaran öğrenciler, daha sonra Derepazarı PTT merkez şubesine giderek mektuplarını gönderdi.

Yakupçebioğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, öğrencilerden kendisine gelen 'askerler için mektup yazabilir miyiz?' fikrini hayata geçirdiklerini belirterek, "İki okul mektup yazmak istediklerini bize iletti. Öğrencilerimiz de mektuplarını yazdılar ve askerlerimize göndereceğiz. Orada savaşan askerlerimize moral olsun. Buradaki öğrencilerimize vatan sevgisi bilinci aşılamak için böyle bir projeyi yaptık. İnşallah amacına ulaşır." dedi.

Öğrencilerden Yağmur Berber ise askerlere moral için mektup yazdıklarını dile getirerek, "Onlar bizim geleceğimiz için savaşıyorlar. Biz de küçük de olsa onlara destek olmak için mektup yazdık. Her zaman onların yanındayız. Bu vatanı onlara emanet ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Yaren Pınar Fuçucu da vatan sevgisini düşünerek mektup yazdığını belirterek, "Askerlerimiz orda bizim için savaşırken biz mektupla aslında bir şey yapmadık. İnşallah hainleri yenecekler. Onları çok seviyoruz. Onlara destek olmak için mektup yazdım. Vatan sağolsun." diye konuştu.

AA

Kültür Sanat Haberleri

Cemil Tugay Nöbetteydi: Meslek Fabrikası'nda Tahliye Durduruldu
Ergenekon'dan Bursa'ya
Ulu Camii de Açıldı
Kıyamet Nasıl Kopacak? Kur’an ve Hadislere Göre Büyük Gün
Hacı Bayram Veli, Ramazan'ın son cumasında doldu taştı