Muammer Aksoy'un ölümünün 27. yılı

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu:- "Atatürk ilkelerinin ve laik Türkiye Cumhuriyeti'nin yılmaz savunucusu Muammer Aksoy'u katledilişinin 27. yılında saygı ve özlemle anıyorum"

ANKARA (AA) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Atatürk ilkelerinin ve laik Türkiye Cumhuriyeti'nin yılmaz savunucusu" olarak nitelediği hukukçu ve siyaset adamı Prof. Dr. Muammer Aksoy'u, ölümünün 27'nci yılında saygı ve özlemle andığını bildirdi.

Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından, 31 Ocak 1990'da, Ankara Bahçelievler'deki evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Prof. Dr. Aksoy'un ölümünün 27'nci yılı nedeniyle paylaşımda bulundu.

Kemal Kılıçdaroğlu, "Atatürk ilkelerinin ve laik Türkiye Cumhuriyeti’nin yılmaz savunucusu Muammer Aksoy'u katledilişinin 27. yılında saygı ve özlemle anıyorum." ifadesini kullandı.

AA

Türkiye Haberleri

ARACINIZDA BU 5 MADDEYE DİKKAT!
BUNU YAPIN EHLİYETİNİZ GİTMESİN
Uzman isim net konuştu: Yağmurlar ülkeyi terketti
ÇELİŞKİLİ İSTATİSTİK! KİM ÇOK İSRAF EDİYOR?
MAYIS SONUNDA KAR YAĞDI