MHP İl Başkanları Toplantısı

Toplantıda, FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişimi sonrası gelişmelere ve ekim ayında başlayacak olağan kurultay sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu

ANKARA (AA) - MHP İl Başkanları Toplantısında, FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişimi sonrası gelişmelere ve ekim ayında başlayacak olağan kurultay sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu.

MHP İl Başkanları Toplantısı, Genel Başkan Devlet Bahçeli başkanlığında, genel merkezde gerçekleştirildi.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, yaklaşık 1 saat süren toplantıda ağırlıklı olarak, FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişimi ve sonrasındaki gelişmeler ele alındı.

Toplantıda ayrıca, ekim ayında başlayacak olağan kurultay sürecine ilişkin görüş alışverişinde de bulunuldu.

Öte yandan, görevden alınan ya da gözaltına alınan kamu görevlilerinin yakınlarının partiyi ziyaretleri sürüyor. Söz konusu kişiler, iletişim bilgilerinin de doldurulduğu formlara, referanslarını belirtiyor.

AA

Türkiye Haberleri

ÇELİŞKİLİ İSTATİSTİK! KİM ÇOK İSRAF EDİYOR?
MAYIS SONUNDA KAR YAĞDI
TÜRKİYE EVİNE DÖNÜYOR
BÜYÜK GÖÇ BAŞLADI
Belçika’dan Türkiye’ye Dev Çıkarma: Kraliçe Mathilde ve 428 Kişilik Heyet Geliyor