Meteorolojiden yağış ve fırtına uyarısı

Muğla sahil şeridinde kuvvetli yağış, Göller Bölgesi'nde karla karışık yağmur, Finike ve Anamur açıklarında ise fırtına uyarısında bulunuldu

Hava sıcaklığının 2 ile 6 derece azalacağı bölgede Muğla sahil şeridinde kuvvetli yağış, Göller Bölgesi'nde karla karışık yağmur ve Finike-Anamur açıklarında fırtına bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, hava sıcaklığının 18 derece olacağı Antalya parçalı bulutlu, sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Hava sıcaklığının 11 derece hissedileceği Muğla'da ise sabah saatlerinde sahil şeridinde zaman zaman kuvvetli yağış bekleniyor.

Rüzgar kuzey yönlerden orta, zaman zaman kuvvetlice esecek. Bodrum-Finike arasında rüzgarın fırtınamsı, Finike ve Anamur açıklarında ise fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

Göller Bölgesi'nde karla karışık yağmur

Isparta ve Burdur'da ise yağışlar gece saatlerinde yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur şeklinde olacak. Hava sıcaklığı Isparta'da 4, Burdur'da ise 7 derece şeklinde olacak.

KONYA için bir haftalık hava durumu

Tarih    
05 Aralık 2013 PerşembeKarlı 3derece   
06 Aralık 2013 CumaGüneşli 6derece   
07 Aralık 2013 CumartesiGüneşli 6derece   
08 Aralık 2013 PazarGüneşli 0derece   
09 Aralık 2013 PazartesiGüneşli 0derece   
10 Aralık 2013 SalıBulutlu 3derece   

 

Türkiye Haberleri

BUNLAR YOKSA 1246 TL'Yİ HAZIRLAYIN
İFŞA YASAKLANDI
TAPUDA AVUKAT ZORUNLULUĞU
2. KEZ YAPANIN EHLİYETİNE EL KONULACAK