Meteoroloji’den bir il için ’turuncu’ uyarı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 26-27 Ocak'ta Diyarbakır'a, yoğun kar yağışı, buzlanma ve çığ tehlikesine karşı 'Turuncu' uyarı yaptı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Diyarbakır'da, 2 gün yoğun kar yağışı, tipi, buzlanma ve çığ tehlikesine karşı "Turuncu" uyarıda bulundu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Hava Tahmin ve İzleme Merkezi tarafından yapılan açıklamada, "26 Ocak Çarşamba gece saat 03.00'te başlayacak olan ve 27 Ocak Perşembe günü saat 14.00'te yoğun kar yağışları beklendiğinden, başta buzlanma ve don olayına bağlı ulaşımda aksamalar, yüksek kar örtüsünün olduğu yerler çığ riski, yüksek kesimlerde tipi türü olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir" denildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

İncirlik Üssü'nde Siren Sesleri Paniğe Yol Açtı: MSB'den İlk Açıklama Geldi
1 NİSAN'DA CEZALAR BAŞLIYOR
11 yaşındaki hafızlık öğrencisi yarışmada birinci oldu
Sosyete ve Spor Dünyasında Uyuşturucu Sorgusu
Manken Didem Soydan'dan "Yanlışlıkla Çektim" Savunması: İfade Ortaya Çıktı!