Manisa’daki orman yangını

Manisa'nın Kula ile Selendi ilçe sınırları arasında bulunan ormanlık bölgede çıkan yangında, 15 dekarlık alanın zarar gördüğü bildirildi.

Manisa'nın Kula ile Selendi ilçe sınırları arasında bulunan ormanlık bölgede çıkan yangında, 15 dekarlık alanın zarar gördüğü bildirildi.

Yangın, dün saat 16.00 sıralarında Selendi ilçe sınırında bulunan Kula ilçesine bağlı Şehitoğlu Mahallesi Şehitler mevkinde çıktı. Edinilen bilgiye göre, yangın ihbarını alan Orman İşletme Şefliğine bağlı ekipler, hemen bölgeye ulaşarak söndürme çalışmalarına başladı. Çevre mahalledeki vatandaşların da desteği verdiği yangın söndürme çalışmalarına; 3 helikopter, 5 arazöz, 1 su tankeri, iş makinelerinin yanı sıra Selendi ve Kula itfaiye ekipleri de katıldı. Akşam saatlerinde kontrol altına alınan ve gece saatlerine kadar soğutma çalışmalarının sürdüğü yangında, 15 dekarlık çam ormanının zarar gördüğü bildirildi.

Türkiye Haberleri

ÇELİŞKİLİ İSTATİSTİK! KİM ÇOK İSRAF EDİYOR?
MAYIS SONUNDA KAR YAĞDI
TÜRKİYE EVİNE DÖNÜYOR
BÜYÜK GÖÇ BAŞLADI
Belçika’dan Türkiye’ye Dev Çıkarma: Kraliçe Mathilde ve 428 Kişilik Heyet Geliyor