Malatya'da kültür sanat

Van Devlet Tiyatrosu, "Kahvede Şenlik Var" oyununu Malatyalı tiyatroseverler için sahneleyecek

MALATYA (AA) - Van Devlet Tiyatrosu, "Kahvede Şenlik Var" oyununu Malatya'da izleyicilerin beğenisine sunacak.

Sabahattin Kudret Aksal'ın yazdığı, Murat Çidamlı'nın yönettiği, dekor tasarımını Sinan Sungur'un, kostüm tasarımını Esra Selah'ın, müziğini Salih Kerem Memişoğlu'nun, ışık tasarımını Özer Kuşkaya'nın üstlendiği oyunda Özgür Titiz, Edip Kamacı ve Gül Urgan rol alıyor.

Oyunda, kadın ve erkeğin evliliğe bakış açıları, ilişkiler çatışması, kadın ve erkek arasında geçen çekişmeli macera, komik ile eğlenceli yönler müzik ve dansın eşlik ettiği bir atmosferde anlatılıyor.

Oyun, Malatya Devlet Tiyatrosu Sahnesinde yarın saat 21.00'de, 18 Mayıs Cumartesi günü ise saat 14.00 ve 21.00'de sahnelenecek.

Kültür Sanat Haberleri

THY’den New York’ta Şeb-i Arus programı
KARATAY STANDINA YOĞUN İLGİ
İŞTE TÜRKİYE'NİN VİKİ ŞAMPİYONU
Mevlana'yı anan anana
Al Fadimem’in Asıl Hikâyesi 40 Yıllık Kayıtla Ortaya Çıktı