Libya'dan dehşet görüntüleri

Kaddafi'ye bağlı askerlerin, yaklaşık 80 mahkumu, bir kampta toplayarak öldürdüğü, daha sonra da yaktığı belirlendi

Libya'da muhalifler ile Kaddafi güçleri arasında çatışmalar devam ederken, her geçen gün yeri bir insanlık dramı ortaya çıkıyor.

TRT Haber'in haberine göre Trablus'un Selahaddin bölgesinin kontrolünü ele geçiren muhalifler, Al Yarmouk kampında yanmış cesetler buldu. Yapılan incelemede, cesetlerin Kaddafi askerleri tarafından kampa getirilerek, öldürülen mahkumlara ait olduğu belirlendi.

Yaklaşık 80 mahkuma ait olduğu tahmin edilen cesetleri gören Libyalılar, Kaddafi'ye bir kez daha lanet okudu. Kampta kardeşini arayan Halid Halife Kebir'in çığlıkları yürekleri dağladı. Kardeşi Abdülhekim Halife Kebir'in arabasını kampın önünde gören Halid, adeta yıkıldı. Cesetlerin bulunduğu odaya giren Halid, gözyaşları dökerek yakınlarına sarıldı.

 

Dünya Haberleri

RUSYA SAVAŞA BENZİNİ DÖKTÜ
Donald Trump'ın ondan önce öleceğini söyledi, espri yaptım diyerek geçiştirdi
İRAN'DAN MÜZAKERE AÇIKLAMASI
EVE DÖNDÜK BARIŞ GÖRÜŞMELERİNE KATILMIYORUZ
İSVEÇ TÜRKİYE'YLE KARIŞTI!