Konyaspor Başkanı Ömer Atiker, 2. Başkan Celalettin Hakan Katırcı ve Futbol Şube Sorumlularından Oktay Erkek, Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde gerçekleştirilen antrenmanı yerinde izledi.
Kampın son antrenmanını takip eden Başkan Atiker, teknik heyet ve oyuncularla sohbet etti. Takımın kamp sürecinden memnuniyet duyduğunu belirten Atiker, sezon öncesi hazırlıkların planlandığı şekilde sürdüğünü ifade etti.
"Verimli Bir Kamp Dönemi Geçirdik"
Erzurum kampının sona erdiğini dile getiren Başkan Atiker, şunları söyledi:
“Takımımız, Erzurum kampını oynayacağı hazırlık maçıyla bitirecek. Takımımız on gün boyunca verimli bir kamp dönemini geride bıraktı. Teknik Direktörümüz Recep Uçar yönetiminde hemen her gün çift antrenman gerçekleşti. Bundan sonra son etabımız Avusturya kampımız olacak. Orada daha çok hazırlık maçlarımız olacak. Yeni sezona en hazır şekilde girmek istiyoruz. İnşallah takımımız adına, taraftarımız ve camiamız adına güzel bir sezon yaşarız.”
Rizespor Maçını Yerinde Takip Edecekler
Başkan Ömer Atiker, 2. Başkan Celalettin Hakan Katırcı ve Futbol Şube Sorumlusu Oktay Erkek, Konyaspor’un Çaykur Rizespor ile oynayacağı hazırlık karşılaşmasını da yerinde takip edecek.
Sezon öncesi moral ve birlik mesajı verilen kamp süreci, Konyaspor camiası adına umut verici olarak değerlendiriliyor.