Konyaspor, Göztepe deplasmanına hazır

Trendyol Süper Lig’in 4. haftasında deplasmanda Göztepe ile karşılaşacak olan Konyaspor, hazırlıklarını Kayacık Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla tamamladı. Yeşil-beyazlı kafile bugün saat 16.30’da İzmir’e hareket edecek.

Trendyol Süper Lig’in 4. haftasında Göztepe’ye konuk olacak Konyaspor, karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı.

Teknik Direktör Recep Uçar yönetiminde Kayacık Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. Üç grupta oynanan 5’e 2 pas çalışmasıyla devam eden idman, çabukluk ve taktik uygulamalarla sona erdi.

Hazırlıklarını tamamlayan yeşil-beyazlı ekip, bugün saat 16.30’da hava yoluyla İzmir’e gidecek. Konyaspor kafilesi, kamp yapacağı otelde maç saatini bekleyecek.

Yorum Yap
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konyaspor Haberleri

SABIR VE DESTEK GÖSTERİLMELİ
RECEP UÇAR MAÇI BEĞENDİ
Konyaspor’da Tek Soru: Gol Nasıl Atılıyordu?
KONYASPOR KUPADA ZORLU YOLA GİRİYOR
Konyaspor - Çaykur Rizespor: 33. Randevu! Karşılaşma Öncesi Son Durum