Konyaspor, Antalyaspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında Antalyaspor'a konuk olacak Konyaspor, karşılaşmanın hazırlıklarını Teknik Direktör Recep Uçar yönetiminde yaptığı son antrenmanla tamamladı.

Konyaspor, Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında yarın deplasmanda karşılaşacağı Antalyaspor maçı hazırlıklarını tamamladı. Yeşil-beyazlı ekip, bugün Kayacık Tesisleri'nde Teknik Direktör Recep Uçar gözetiminde son antrenmanını gerçekleştirdi.

Antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra oyuncular, üç grup halinde 5'e 2 top kapma çalışması yaptı. Günün çalışması, taktik ağırlıklı bölümlerle sona erdi.

Kafile Antalya’ya karayolu ile gidecek

Antrenmanın ardından Konyaspor kafilesi, karayolu ile Antalya’ya hareket edecek. Karşılaşma yarın Antalya’da oynanacak ve Konyaspor, sahadan puan ya da puanlarla ayrılarak ligdeki konumunu güçlendirmeyi hedefliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Konyaspor Haberleri

KONYASPOR'DA YÜZLER ASIK
SABIR VE DESTEK GÖSTERİLMELİ
RECEP UÇAR MAÇI BEĞENDİ
Konyaspor’da Tek Soru: Gol Nasıl Atılıyordu?
KONYASPOR KUPADA ZORLU YOLA GİRİYOR