Konyalı engelli atletlerden derece

Türkiye Bedensel Engelliler Federasyonu faaliyet takviminde yer alan Bedensel Engelliler Atletizm Şampiyonası 01 Nisan 2018 tarihinde Antalya’da yapıldı.

Türkiye Bedensel Engelliler Federasyonu faaliyet takviminde yer alan Bedensel Engelliler Atletizm Şampiyonası 01 Nisan2018 tarihinde Antalya’da yapıldı.

Bedensel Engelliler Atletizm Şampiyonasında Konyalı sporcularımızdan Mahir Ateş T44 kategorisi 100 metrede üçüncü, Yüksek Atlama da ise ikinci oldu. Sporcularımızdan Abdullah Ilgaz ise, T47 kategorisi Yüksek Atlamada birinci, 100 metrede ve Uzun Atlamada ikinci oldu. Abdullah Ilgaz elde ettiği dereceler ile Büyükler Avrupa Şampiyonası barajını geçerek 20-26 Ağustos 2018 tarihleri arasında Berlin’de yapılacak olan Avrupa Şampiyonasında mücadele etme hakkı kazandı.

Konyaspor Haberleri

20 otobüsle Konya'ya geliyorlar
Blaz Kramer Transferinde Sıcak Gelişme: Antalyaspor mu, NK Celje mi?
KONYASPOR UCUZ ATLATTI
KONYASPOR'DAN HÜCUMA FRANSIZ TAKVİYESİ
Konyaspor bu fiyatlarla şimdiden şampiyon