Konya'daki meşhur mekanda yangın çıktı

Yangın, merkez Karatay ilçesi Fevziçakmak Mahallesi Karakayış Caddesi'nde bulunan bir iş yerinde çıktı.

Konya'da bir iş yerinin bacasında çıkan yangın paniğe neden oldu.

Yangın, merkez Karatay ilçesi Fevziçakmak Mahallesi Karakayış Caddesi'nde bulunan bir iş yerinde çıktı. Edinilen bilgiye göre, bir etli ekmek fırının bacasında henüz bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı.

Dumanları fark eden vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine adrese itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına kısa sürede müdahale ederek söndürdü.

Yangınla ilgili tahkikat başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA Haberleri

DOSD Meram’a Bager Akbay ve Prof. Dr. Özkara’dan tam not
MERAM'DA ASIRLIK GELENEK
Beyşehir’de Sentetik Peçete Operasyonu: 3 Bin 200 Kullanımlık
TAMİR SIRASINDA KÖRÜK PATLADI
Selçuklu’da peynir hasadı geleneği sürüyor