Konya'da kültür sanat

KDT, "Yedi Kocalı Hürmüz" adlı oyunu sahneleyecek

KONYA (AA) - Konya Devlet Tiyatrosu (KDT) "Yedi Kocalı Hürmüz" adlı oyunu izleyicisiyle buluşturacak.

Sadık Şendil'in yazdığı, Nur Subaşı'nın yönettiği oyunun dekor tasarımı Sertel Çetiner, ışığı Şükrü Kırımoğlu, kostümleri de Fatma Sarıkurt'a ait.

Oyun, bugün ve yarın saat 20.00'de, 12 Kasım Cumartesi günü de 15.00 ve 20.00'de KDT sahnesinde tiyatroseverlerle buluşacak.

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Büyükşehir Belediyesince düzenlenen kültürel etkinlikler kapsamında, yarın saat 14.30'da Mevlana Meydanı'nda, 15.30'da da Zafer Camlı Köşk'te "Mehteran halk konseri" verilecek.

Büyükşehir Belediyesinin "Gençlik Söyleşileri" etkinlikleri kapsamında, 12 Kasım Cumartesi günü Zafer Camlı Köşk'te "Tazminattan Günümüze Türkiye Siyasetine Bakış" konulu söyleşi düzenlenecek.

AA

Kültür Sanat Haberleri

Kazlıçeşme’nin 600 Yıllık Hafızası bu sergide hayat buldu
3. Zeytin ve Zeytinyağı Festivali Coşkuyla Başladı
KAYI OBASI KURULDU
Altın Portakal’ın En İyisi "Dostlar Sağolsun" Oldu
Esenler’de 8 haftalık Sezai Karakoç Okumaları başlıyor