KONSİAD’dan geleneksel toplantı

Konyalı Sanayici ve İşadamları Derneği (KONSİAD) tarafından düzenlenen ve geleneksel hale getirilen kahvaltılı toplantının bu yıl üçüncüsü, geniş bir katılımla 14 Aralık 2014 Pazar günü saat 09.00’da Keşan Bahçeköy Kavaklık Dinlenme Tesislerinde yapıldı.

Toplantıya; Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Sağlık Bakan Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı, İpsala Kaymakamı Eyyüp Özdemir, Edirne İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Muhammet Öztürk, Keşan Belediye Başkanı Opr. Dr. Mehmet Özcan, KONSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Başcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kamu, özel, sivil, sosyal ve siyasal kesimlerin temsilcileri, Konyalı, Edirneli, Keşanlı ve Trakya Bölgesindeki sanayici ve işadamları katıldılar. Kahvaltı sonrası Keşan Bahçeköy Muhtarı Ali Ceylan, KONSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Başcı, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu ve Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş birer konuşma yaparak bölgenin sosyo–kültürel ve ekonomik yapısı ile ilg olarak yapılabilecek ve yapılması gerekenlerin tespiti yapılardı. 

Toplantıda, Edirne’ye yatırım yaparak 2 bin kişiye iş verecek olan Konyalı Sanayici ve İşadamı Mustafa Erdal, toplantıya katılan sanayici ve işadamlarına tanıtılarak Edirne, Keşan ve Trakya Bölgesi’ne diğer sanayici ve işadamlarının da yatırım yapmaları istendi.

Bu arada KONSİAD’ın 2015 yılı Eylül ayında İstanbul CNR Fuar Merkezi’nde KONEXPO adıyla yapacağı uluslararası Fuara katılmaları için tüm sanayici ve işadamlarına çağrıda bulunuldu. 

 

Türkiye Haberleri

Ekmek Tüketiminde Dünya Şampiyonu: Türkiye!
Hakkari'de son depremler 7 büyüklüğünde depreme işaret ediyor