Kırgızistan'da ABD İkmal Uçağının Düşmesi

Kırgızistan'da ABD ordusuna ait Stratotanker KC-135 tipi ikmal uçağının düştüğü bölgeye ambulans ve itfaiye araçlarının sevkedildiği bildirildi

Kırgızistan'da ABD ordusuna ait Stratotanker KC-135 tipi ikmal uçağının düştüğü bölgeye ambulans ve itfaiye araçlarının sevkedildiği bildirildi.

Başbakanlık'tan yapılan açıklamada, Başbakan Cantoro Satıbadliyev başkanlığındaki bir heyetin uçağın düşmesiyle ilgili toplantı yaptığı kaydedildi.

Başbakan Satıbaldiyev'in, ABD askeri hava üssünden havalanan ve kısa süre sonra kule ile irtibatı kesilen uçak kazasıyla ilgili araştırma komisyonu kurulmasını istediği belirtildi.

Tanker uçağın, Başkent Bişkek'e 100 kilometre uzaklıktaki Çuy eyaletinin batısında Kazakistan sınırına yakın bölgeye yerel saatle 16.00'da düştüğü bildirildi.

Kazada ölen ya da yaralan olup olmadığı henüz bilinmiyor.

Dünya Haberleri

EVE DÖNDÜK BARIŞ GÖRÜŞMELERİNE KATILMIYORUZ
İSVEÇ TÜRKİYE'YLE KARIŞTI!
TRUMP'A SUİKAST GİRİŞİMİ
TÜRKİYE'DEN KORKAN YUNAN FRANSA'YA SARILDI
Macaristan'da Orban Devri Kapandı: Fidesz'de Yeni Dönem Başlıyor