Kılıçdaroğlu'ndan Tatar ailesine ziyaret

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "amirallere suikast" soruşturmasında hakkında verilen ikinci tutuklama kararı üzerine intihar eden Yarbay Tatar'ın ailesini ziyaret etti

ANKARA (AA) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "amirallere suikast" soruşturmasında tahliyesinin ardından, hakkında verilen ikinci tutuklama kararı üzerine intihar eden Yarbay Ali Tatar'ın ailesine ziyarette bulundu.

Alınan bilgiye göre, Kılıçdaroğlu, 7'nci ölüm yılı dolayısıyla Yarbay Tatar'ın Ankara'da yaşayan annesi Satı Tatar'ı ziyaret etti.

Ziyarette, Tatar'ın ağabeyi Ahmet Tatar ve eşi Nilüfer Tatar ile de görüşen Kılıçdaroğlu'na, Ankara Milletvekili Murat Emir, İl Başkanı Adnan Keskin ve Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar da eşlik etti.

AA

Türkiye Haberleri

O PARAYI SAKIN ÖDEMEYİN
HAVALİMANI DOLUP TAŞIYOR
Yoshinori Moriwaki’den Marmara Uyarısı: Büyük Deprem Bekliyorum
KONYA ÖRNEK OLDU TÜM TÜRKİYE'YE YAYILDI
5,1 MİLYAR TL HARCANACAK