Kazada motosikletiyle şarampole yuvarlanan sürücüyü itfaiye eri buldu

Antalya'nın Serik ilçesinde meydana gelen kazada şarampole yuvarlanan motosikletin sürücüsü yaralandı.

Antalya'nın Serik ilçesinde meydana gelen kazada şarampole yuvarlanan motosikletin sürücüsü yaralandı. Bölgeden motosikletiyle geçerken bir kişinin hareketsiz yattığını gören itfaiye eri sayesinde yaralı hastaneye kaldırıldı.

Kaza, Çakallık mevkii D400 karayolunda yaşandı. Edinilen bilgiye göre, motosikletiyle işe giden Erkin Çetin virajı alamayınca motosikleti ile birlikte şarampole yuvarlandı. Hareketsiz bir şekilde yatan Erkin Çetin'i (45) yine motosikletiyle işe giden bir itfaiye eri fark ederek, durumu 112 Acil Çağrı Merkezine haber verdi. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralanan Çetin, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Serik Devlet Hastanesine sevk edildi.

Erkin Çetin'in Serik Belediyesinde çalıştığı öğrenilirken, polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Genç avukat Hatice Kocaefe böyle vuruldu
Motosikletin otomobille çarpıştığı kaza kamerada
ANNE VE BEBEĞİ ALEVLERİN ARASINDAN ÇIKTI
Başörtülü hakimi reddeden avukatın yargılanmasına devam edildi
Avukat Hatice Kocaefe Neden Hedef Alındı? İşte Cinayetin Perde Arkası