Kayseri’de sopalı borulu kavga: 6 yaralı

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde iki grubun birbirlerine sopa ve borularla saldırdığı kavgada 6 kişi yaralandı.

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde iki grubun birbirlerine sopa ve borularla saldırdığı kavgada 6 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Sahabiye Mahallesi Bozantı Caddesi üzerinde bulunan İnönü Parkı'nda meydana gelen olayda, yabancı uyruklu 2 grup arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine taraflar birbirine sopa ve borularla saldırdı. Kavgada 6 kişi yaralanırken, haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Polis ekipleri tarafından taraflar ayrılırken, yaralı şahıslar da olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

EGM'DEN DEV OPERASYON
"Okula mermi isabet etti" iddiasına açıklama
Kaşıkçı'nın Rakibi Yakalandı: Endonezya'dan Kapalıçarşı'ya Uzanan Kaçakçılık!
Kamera kurup ağladı, Sağlık Bakanlığı inceleme başlattı
Ahi Evran Üniversitesi'nde Yas: Daire Başkanı Görevi Başında Vefat Etti