Kardeşini kurtarmak isterken akıntıya kapılan kızı arama çalışmaları sürüyor

Şanlıurfa'da dereye düşen kardeşini kurtarmak isterken akıntıya kapılarak kaybolan 9 yaşındaki kızı arama çalışmaları devam ediyor.

Şanlıurfa'da dereye düşen kardeşini kurtarmak isterken akıntıya kapılarak kaybolan 9 yaşındaki kızı arama çalışmaları devam ediyor.

Olay, 15 Mart'ta Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesine bağlı kırsal Saraççeşme Mahallesi Boncuklu mezrasında yaşandı. Mezranın yakınlarından geçen Çırçır Deresi'nin kenarında oyun oynayan 9 yaşındaki Fatma Sezer, suya düşen kardeşini kurtarmak isterken akıntıya kapıldı. Sel sularının da şiddetini arttırdığı akıntı kızı sürüklerken kardeşi ise çevredekiler tarafından kurtarıldı. Gözden kaybolan kızı bulamayan vatandaşlar durumu ekiplere haber verdi. Olay sonrası bölgeye çok sayıda arama kurtarma ekibi sevk edildi. Bölgeye giden ekipler, küçük kıza ulaşmak için Suriye sınırına kadar olan hat boyunca arama tarama çalışması başlattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

EGM'DEN DEV OPERASYON
"Okula mermi isabet etti" iddiasına açıklama
Kaşıkçı'nın Rakibi Yakalandı: Endonezya'dan Kapalıçarşı'ya Uzanan Kaçakçılık!
Kamera kurup ağladı, Sağlık Bakanlığı inceleme başlattı
Ahi Evran Üniversitesi'nde Yas: Daire Başkanı Görevi Başında Vefat Etti