Karda mahsur kalan 4 kişi kurtarıldı

Bayburt'un Aydıntepe ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle yayla yolunda mahsur kalan 4 kişi kurtarıldı.

Bayburt'un Aydıntepe ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle yayla yolunda mahsur kalan 4 kişi kurtarıldı.

Trabzon'un Çaykara ilçesinden Bayburt'a gitmek üzere otomobille yola çıkan Fahri Taşkın ve beraberindekiler, Bayburt-Trabzon arasındaki Soğanlı Dağı Kemer mevkiinde kar nedeniyle mahsur kaldı.

Taşkın'ın durumu bildirmesi üzerine harekete geçen Aydıntepe İlçe Özel İdare, İlçe Jandarma Komutanlığı ve AFAD ekipleri, kar kalınlığının 50 santimetreye ulaştığı bölgede 2 saat süren çalışmanın ardından mahsur kalan kişilere ulaştı. Herhangi bir sağlık sorunları bulunmayan 4 kişi, ekiplerin yardımıyla ilçe merkezine getirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Denizde boğulan gencin kimliği parmak izinden belirlendi
Takla Atan Araçtan İndi, Yanına Gelen Ördekle Mücadele Etti!
Güvenlik Kameraları Kaydetti, Mahkeme "Takipsizlik" Dedi!
Yol kenarında neden bekliyorsun diyerek saldırdılar
Halfeti Belediyesi Operasyonunda Şafak Baskını: Şeref Albayrak Dahil 29 Tutuklama!