Karayollarında durum

ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerinde yol yapım, bakım, onarım ve heyelan önleme çalışmaları nedeniyle trafik kontrollü sağlanacak.Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük...

ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerinde yol yapım, bakım, onarım ve heyelan önleme çalışmaları nedeniyle trafik kontrollü sağlanacak.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol bültenine göre, Sivas-Erzincan-Refahiye yolunun 49-53 kilometreleri arasındaki yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Mersin-Tarsus Otoyolunun 0-10 kilometreleri arasında heyelan önleme çalışmaları nedeniyle muhtelif kesimlerde ulaşım kontrollü sağlanacak.

Torul-Gümüşhane yolunun 30-32 kilometreleri arasında Harşit 7-8-10 köprülerinin genleşme derz imalatı yapım çalışmaları nedeniyle trafik Torul-Gümüşhane istikametinden gidiş-geliş olarak verilecek.

Göndoğdu-Veliköy yolunun 2. kilometresinde yapılacak çalışmalar nedeniyle trafik tek şeritten sağlanacak.

Kastamonu-Ilgaz yolunun 32-41 kilometreleri arasındaki muhtelif kesimlerde yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekecek.

Edirne Batı Kavşağı-Lalapaşa Kavşağı arasında üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları nedeniyle ilk etap olarak İstanbul istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü sağlanacak.

Boğaziçi Köprüsünde yapılacak yapım onarım çalışmaları nedeniyle 22.00-06.00 saatleri arasında her iki yönde şerit daraltması yapılacağından sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekecek.

Fatih Sultan Mehmet Köprüsünde yapım onarım çalışmaları nedeniyle 22.00-06.00 saatleri arasında şerit daraltılacak.

Tatvan-Ahlat yolunun 10-35 kilometreleri arasında asfaltlama (BSK) çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekecek.

Beyşehir-Konya yolunun 25-29 kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 14.00-17.00 saatleri arasında yol 2 saat süre ile trafiğe kapatılacak.

Sivas-Erzincan-Refahiye yolunun 49-53 kilometreleri arasındaki yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekecek.

Artvin-Erzurum yolunun 36-66 kilometreleri arasında Artvin Baraj Göl Sahası Rolekasyon yollarının yapım çalışmaları nedeniyle belirli aralıklarla yol ulaşıma kapatılacak.

Ekonomi Haberleri

Altında son tahminler dudak uçuklattı: İşte Konya piyasalarında son durum
Çiftçiler buğday fiyatlarının açıklanmasını bekliyor
Haksız Fiyat Değerlendirme Kurulu'ndan işletmelere 61 milyon lira ceza
EPDK, akaryakıtta fiyat farkını kaldırdı
SGK, 81 ilacı daha geri ödeme listesine aldı