Karapınar Belediyespor 4 yıl aranın ardından BAL’da

2013-2014 Futbol Sezonu’nda veda ettiği Lige BAL’a yeniden yükselen Karapınar Belediyespor’da büyük sevinç yaşanıyor

 

Konya Amatör Futbol Ligi Süper Grup’ta ligin bitimine 1 hafta kala şampiyonluğa ulaşan Karapınar Belediyespor, 4 sezon sonra Kenya’yı Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde mücadele edecek. Ligin 17. haftasında Karapınar Belediyespor, kendi evinde ve taraftarı önünde Seydişehir Belediye Sanayispor’u ağırladı. Yeşil-siyahlılar, çekişmeli geçen maçı Gökhan Demircan (Penaltı) ve Emre Erdem’in kaydettiği gollerle 2-1 kazanmayı başardı puanını 39a çıkararak ligin bitimine 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Maç sonu taraftarlarıyla birlikte büyük sevinç yaşayan futbolcular çiftetelli oynadı.

2013-2014 SEZONUNDA MÜCADELE ETMİŞTİ

Karapınar Belediyespor, bu son uçla 4 sezonun ardından yeniden Bölgesel Amatör Futbol Ligi’ne yükseldi. Yeşil-siyahlılar, 2013-2014 Futbol sezonunda; 5. Grup’ta Sarayönü Belediyespor ve Çatalhüyük Çumra Belediyespor’la Konya’yı BAL’da temsil etti ve sezon sonunda küme düştü.

2015’TE BAL’IN KAPISINDAN DÖNDÜ

Karapınar Belediyespor, 2014-2015 Futbol Sezonunda ise Sarayönü Belediyespor’la BAL’da mücadele etmek için play-off oynadı. 35. dakikada Rafet Çetinkaya ile öne geçen yeşil-siyahlılar 48. dakikada Ahmet Sarı ve 52. dakikada Abaka’nın gollerine engel olamayınca mücadeleyi 2-1 kaybederek BAL’ın kapısından döndü.

KONYA’YI TEMSİL EDECEK

Karapınar Belediyespor, önümüzdeki sezon Sarayönü Belediyespor ile Akşehirspor, Ereğlispor ve Kadınhanı Belediyespor takımlarından birisiyle birlikte Konya’yı Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde temsil edecek. 

Konyaspor Haberleri

Fenerbahçe hazırlıklarına başlayan Konyaspor'a moral ziyareti
Konyaspor-Fenerbahçe maçının biletleri satışa çıkmadan tartışma çıktı
Fenerbahçe Taraftarından Konyaspor'a Ahlaksız Paylaşımlar: Kendi Tarihlerini Unuttular
Ali Çamdalı ilk sınavını Fenerbahçe karşısında verecek
Konyaspor, Fahrudin Omerovic ile yollarını ayırdı