Kameks'e bir ödül de MÜSİAD'dan

2007 yılındaki başarılarından dolayı MÜSİAD'dan da “Yılın İhracatçısı” ödülünü aldı.

MÜSİAD Konya Şubesi’nin 27 Ocak 2008 Pazar Günü yapılan 15. Olağan Genel Kurulu’nun ardından Konya’nın sektöründe öne çıkan firmalar plaket ile ödüllendirildi. Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, Konya Milletvekilleri, Konya Valisi ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı’nın yanı sıra çok sayıda davetlinin katıldığı toplantıda İhracat Dalında Kamer Holding Şirketlerinden Kameks İç ve Dış Tic. A.Ş.  ödüle layık görüldü. Kameks A.Ş’nin ödülünü Kamer Holding Finans Müdürü Serhan Güngör aldı.

Afrika'ya, Ortadoğu'dan Orta Asya'ya kadar geniş bir coğrafyaya aranan marka haline gelen Kameks İç ve Dış Ticaret A.Ş. Kamer Gurubu şirketlerinin ürünlerini dünyaya pazarlıyor. Alüminyum esnek tüp ve alüminyum yassı mamul konusunda yurtdışında önemli pazar payına sahip olan Kameks; yoğun pazarlama ve satış faaliyetlerini Konya Merkez ve İstanbul Ofisindeki deneyimli personeli ile gerçekleştiriyor. İhracat yapılan ülkelerdeki yoğun rekabet ve yerel üretici firmalarına rağmen kalite, termin, fiyat konusunda avantajlı konumu nedeniyle en önemli tedarikçi arasında olan Kameks, Avrupa da önemli beyaz eşya ve güneş enerjisi üreticilerinin yassı mamul konusunda en büyük tedarikçisi konumunda.

 

Ödül töreninden sonra açıklama yapan Kamer Holding Finans Müdürü Serhan Güngör, “Firmamız; döviz kazandırıcı faaliyetleri nedeniyle Ticaret Odası, MÜSİAD ve Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından her yıl madalya ile ödüllendirilmektedir. Kamer Holding olarak isabetli yatırımlar yapmış olmanın ve bunun meyvesi olarak şirketlerimizin çeşitli dallarda ödüle layık görülüyor olmasından dolayı gururluyuz.  Önümüzdeki dönemlerde de, Türkiye ihracat rakamlarındaki artışa paralel olarak Kameks İç ve Dış Tic. A.Ş.  şirketimizin her yıl cirosunu arttırarak Türkiye de ilk 1000 firma arasına girmesini sağlamak hedefimizdir” dedi.

Memleket

Ekonomi Haberleri

Turizmcilerden 'Oteller Boş' İddialarına Yanıt
DÜĞÜN TAKILARI KİMİN?
KONYA'DA KONUT SATIŞLARI HAREKETLENDİ!
Türk Devletleri Arasında Dijital Ticaret Köprüsü Kuruluyor
KONYA'DA TRAFİĞİ DURDURACAK GELİŞME