Kağıthane'de büyük patlama! TIKLA-İZLE

Kağıthane’de bir apartmanın 3. katında meydana gelen patlamada 1 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.

Patlamanın sebebinin basınç etkili bomba olduğu öğrenildi.

Kağıthane’de akşam saatlerinde 6 katlı bir apartmanın 3. katında bulunan "Adımlar Dergisi"nin ofisinde bir patlama meydana gelmişti. Patlamada derginin yazarlarında Ünsal Zor olay yerinde hayatını kaybederken, yaralanan 3 kişi çevre hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Zor’un cenazesi olay yerinde yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Patlamada aralarında derginin yazarlarında olduğu belirtilen Ali Osman Zor’un da bulunduğu 3 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Ortalığı savaş alanına çeviren patlamayla birlikte ofisin bulunduğu kattaki duvarlar çöktü, çevredeki ev ve işyerlerinin camları kırıldı.

BASINÇ ETKİLİ BOMBA KULLANILMIŞ

İlk belirlemelere göre, basınç etkili bir bombanın derginin kapısı açıldığında patladığı öğrenildi.

Bomba Uzmanı ile Olay Yeri İnceleme ekiplerinin bina içerisinde ve çevresinde yaklaşık 5 saatlik inceleme çalışması ardından güvenlik gerekçesiyle kapatılan Dr. Cemil Bengü caddesi trafiğe açıldı. İncelemeler sırasında binanın önünde park halinde bulunan motosikletten şüphelenen polis ekipleri, motosikleti çekiciyle incelemek üzere emniyet müdürlüğüne götürdü.

Öte yandan patlamanın yaşandığı binada tedbir amaçlı polis ekipleri beklerken, olay ile ilgili çok yönlü soruşturması devam ediyor.

Türkiye Haberleri

Ekmek Tüketiminde Dünya Şampiyonu: Türkiye!
Hakkari'de son depremler 7 büyüklüğünde depreme işaret ediyor
Mustafa Sarıgül, Peynir Testinde Şaşkınlık Yaşadı: Valla bu Konya çıktı!
Meram Belediyesi Başkanı Mustafa Kavuş’tan 15 Temmuz mesajı