Kaçak huzurevinde yangın! 7 kişi öldü

Rusya’nın Tümen bölgesinde kaçak işletildiği belirlenen bir huzurevinde çıkan yangında 7 kişi hayatını kaybetti

Kaçak huzurevinde yangın! 7 kişi öldü

Rusya'nın Tümen bölgesinde kaçak olarak işletildiği ortaya çıkan bir huzurevinde çıkan yangında 7 kişi öldü.

Rusya Acil Durumlar Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Tümen bölgesinin Borovskiy köyündeki huzurevinde yangın çıktı.

Binanın birinci katında başlayan yangında 7 kişi yaşamını yitirdi, 1 kişi yaralandı.

yan.jpg

Yangın kontrol alındığı ve olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Huzurevinin ruhsatı olmadığı ve özel konut olarak kullanıldığı öğrenilirken, ev sahibinin gözaltına alındığı kaydedildi.

Rusya'ya bağlı Başkurdistan Cumhuriyeti'nin İşbuldino köyündeki huzurevinde, 15 Aralık 2020'de çıkan yangın sonucu 11 kişi hayatını kaybetmişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Edip Akbayram hakkında şok iddia
Havaya atılan parayı çocuklar kapınca düğün savaşa döndü
Yolcu otobüsü zincirleme kazaya neden oldu: 24 yaralı
“Maydonoz Döner” Soruşturmasında 60 Gözaltı
17 İlde 90 Milyar TL’lik Suç Ağı Çökertildi