Johnny Depp 'Doğu Ekspresi Cinayeti'nde rol alacak

Agatha Christie'nin tüm dünyada çok konuşulan "Doğu Ekspresinde Cinayet" romanı, Johnny Depp'in rol alacağı sinema filmiyle beyaz perdeye uyarlanıyor.

Polisiye edebiyatın önemli isimlerinden Agatha Christie'nin tüm dünyada çok konuşulan "Doğu Ekspresinde Cinayet" romanı, beyaz perdeye uyarlanıyor.

 

Senaryosunu Michael Green'in yazdığı, yönetmenliğini Kenneth Branagh'ın üstlendiği filmde, ABD'li oyuncular Johnny Depp, Michelle Pfeiffer ile İngiliz oyuncu Daisy Ridley rol alacak.

 

Kasım ayında Londra'da çekimlerine başlanacak filmde, Depp "Ratchett" karakterine hayat verirken Pfeiffer "Mrs. Hubbard", Ridley ise "Mary Debenham" karakterlerini canlandıracak.

 

Filmde ayrıca Oscar Ödüllü Judi Dench, Lucy Boynton, Tom Bateman, Derek Jacobi, Michael Pena ve Leslie Odom Jr. da rol alacak.

Kültür Sanat Haberleri

Arap müziğinin "Süperstar"ı Ragheb Alama ilk kez Türkiye’de
Ayasofya’nın kubbesi kapatılıyor
Tarihin En Büyük Takası: 221 Türk Hazinesi Roma’ya İniyor
59 gencin katıldığı ses yarışmasının kazananları belli oldu
Uzun zamandır görünmeyen isim İzmir'de fuarda konuştu