Jandarma’dan kaçak çörek otu yağı operasyonu: Piyasa değeri 8 milyon TL

İstanbul Arnavutköy'de kaçak çörek otu yağı operasyonunda, piyasa değeri 8 milyon TL değerinde çörek otu yağı ve üretim makinesi ele geçirildi.

İstanbul Arnavutköy'de kaçak çörek otu yağı operasyonunda, piyasa değeri 8 milyon TL değerinde çörek otu yağı ve üretim makinesi ele geçirildi.

Arnavutköy Tayakadın Mahallesi'nde kaçak çörek otu yağı üretimi yapıldığı tespit edilen adrese Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri, adrese operasyon düzenledi. Operasyonda, piyasa değeri 8 milyon TL'ye ulaşan 2 bin şişe çörek otu yağı ve 4 adet üretim makinesi ele geçirildi. Makinelere, İlçe Sağlık ve İlçe Tarım Müdürlüğü ekipleri tarafından el konuldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Afyon’da sosyal medya operasyonu: Sahte sucuk ve peynir avı
Drift cezasını ödememek için 15 dakikada aracı parçaladı
Alanya'da Kuşlara İşkence Eden Şüpheli Yakalandı
Kuyumcukent'te 64 Kilo Altın Dolandırıcılığı: 33 Gözaltı
Yaya geçidinde duran otomobile çarpan motosikletin sürücüsü yaralandı