Jandarmadan “huzur” denetimi

Aydın'da jandarma ekipleri gerçekleştirdikleri "huzur ve güven" denetiminde 46 aranan şahsı yakaladı.

Aydın'da jandarma ekipleri gerçekleştirdikleri "huzur ve güven" denetiminde 46 aranan şahsı yakaladı. Ayrıca kurallara uymayan 16 araçta trafikten men edildi.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı, Türkiye Huzur ve Güven Uygulaması çerçevesinde 85 unsur ve 281 personeliyle il genelinde "huzur ve güven" denetimi gerçekleştirdi. Bu çerçevede 359 işyeri, 87 park, bahçe, 120 metruk yapı ile 112 okul çevresi kontrol edildi. Ayrıca 6 bin 237 şahıs sorgulanırken, çeşitli suçlardan aranan 46 şahıs da yakalandı. Denetimlerde 2 bin 88 araç kontrol edilirken, 36 araca idari yaptırım uygulandı ve 16 araç trafikten men edildi. Vatandaşın huzur ve güveni için denetimlerin devam edeceği öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Afyon’da sosyal medya operasyonu: Sahte sucuk ve peynir avı
Drift cezasını ödememek için 15 dakikada aracı parçaladı
Alanya'da Kuşlara İşkence Eden Şüpheli Yakalandı
Kuyumcukent'te 64 Kilo Altın Dolandırıcılığı: 33 Gözaltı
Yaya geçidinde duran otomobile çarpan motosikletin sürücüsü yaralandı