Jandarma ekiplerinden uyuşturucu ve kaçak tütün operasyonu

Ordu'da jandarma ekipleri tarafından uyuşturucu ve kaçak tütüne yönelik yapılan operasyonda yakalanan 2 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Ordu'da jandarma ekipleri tarafından uyuşturucu ve kaçak tütüne yönelik yapılan operasyonda yakalanan 2 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Ordu İl Jandarma Komutanlığı tarafından uyuşturucu madde ile mücadele çerçevesinde Altınordu ilçesinde yürütülen çalışmada 130 gram kubar esrar ele geçirildi.

Ekiplerin Gülyalı ilçesinde yürüttükleri çalışmada ise 10 bin adet içi doldurulmuş makaron ele geçirildi.

Konuyla ilgili yakalanan 2 şüpheli adli makamlara sevk edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Başkan ve oğlu tutuklandı
Manavgat-Alanya Yolu'nu kapatan kaza
MAKAS ATTI KAMYONA SAPLANDI
KREDİ KARTI BAŞVURUSU YAPTIĞINI SANARKEN 412 BİN LİRASI DOLANDIRILDI
TİKTOK'TAN TEHDİT ETTİLER GÖZLERİNİ CEZAEVİNDE AÇTILAR