İsveçli manken Fox, Türkiye'den ayrıldı

"Barbie" bebeğine benzemek için daha önce 17 kez estetik ameliyatı olan Fox, İstanbul'da uygulanan cilt yenileme operasyonunun ardından ülkesine gitti - Pixee Fox: - "Operasyonu dün yaptırdım. Şu an bile sonuçlarını görebiliyorum."

İSTANBUL (AA) - "Barbie" bebeğine benzemek için daha önce 17 kez estetik ameliyatı olan İsveçli manken Pixee Fox, İstanbul'da uygulanan cilt yenileme operasyonunun ardından ülkesine gitti.

Özel araçla Atatürk Havalimanı'na gelen Fox, buradaki bilet işlemlerin ardından basın mensuplarına açıklama yaptı.

İsveçli manken, İstanbul'da cilt yenileme operasyonu yaptırdığını anlatarak, "Operasyonu dün yaptırdım. Şu an bile sonuçlarını görebiliyorum. Ağrısız, acısız, cerrahi olmayan bir işlem olduğu için kısa sürede bitti. Sonrasında da bir ağrı ya da acı hissetmedim." dedi.

Türkiye'de bulunmaktan mutlu olduğunu, bir daha gelmek istediğini belirten Fox, daha sonra tarifeli uçakla İsveç'in başkenti Stockholm'e hareket etti.

AA

Kültür Sanat Haberleri

Şekerci Han Restorasyonu: Tarihin Kalbi Fatih’te Yeniden Atacak
Yılın Fotoğrafı İHA’dan
Minik ressamların eserleri beğeni topladı
Horon Bizumdur: Türkiye 5 Bin Kişiyle Guinness Rekoruna Hazırlanıyor
Sirkeci Garı "Yaşayan Kültür Adası" Oluyor: Tarihi Dönüşüm Başladı