İki grup arasında çıkan kavgada göğsünden bıçaklandı

Adana Seyhan'da çıkan bıçaklı kavgada göğsünden bıçaklanan 21 yaşındaki genç ağır yaralandı

Adana'da çıkan kavgada göğsünden bıçaklanan 21 yaşındaki genç ağır yaralandı, şüpheliyi yakalama çalışmaları devam ediyor.

Olay, Seyhan ilçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesi 70432 Sokak'ta meydana geldi. Alınan bilgiye göre, iki grup arasında henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede alevlenerek kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada Ali Barış U. (21) kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından göğüs kısmından bıçaklandı. Olayı gerçekleştiren şüpheli kaçarak izini kaybettirdi.

Kavgayı gören vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı Ali Barış U.'yu Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Balcalı Hastanesi'ne kaldırdı. Yaralı gencin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Polis olayı gerçekleştiren şüpheliyi yakalama çalışmalarına devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Katar Şehidi Binbaşı Sinan Taştekin Memleketinde Dualarla Karşılandı
Genç Paramedik Hamit Aras’ın Katilinden Kan Donduran Savunma
GENÇ ÇİFT ÖLÜMDEN DÖNDÜ
5 vekil salona alınmayacak
19 yaşındaki genci hayattan koparan cinayet anına ait görüntüler ortaya çıktı