İçişleri Bakanlığı 81 il valiliğine yarın gerçekleştirilecek olan korona virüs denetimleriyle ilgili genelge gönderdi. Genelgede, korona virüs salgınıyla mücadelede içerisinde bulunulan kontrollü sosyal hayat döneminde temel

İçişleri Bakanlığı 81 il valiliğine yarın gerçekleştirilecek olan korona virüs denetimleriyle ilgili genelge gönderdi.

İçişleri Bakanlığı 81 il valiliğine yarın gerçekleştirilecek olan korona virüs denetimleriyle ilgili genelge gönderdi. Genelgede, korona virüs salgınıyla mücadelede içerisinde bulunulan kontrollü sosyal hayat döneminde temel prensipler olan temizlik, maske ve mesafe kurallarının yanı sıra tüm iş kolları ve yaşam alanları için belirlenen tedbirlere uyulması ve vali/kaymakamlar koordinasyonunda sürdürülen denetim faaliyetlerinin, salgınla mücadelede başarı açısından büyük önem taşıdığına vurgu yapıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Özgür Özel, Süleyman Soylu’ya bir kez daha tazminat ödeyecek
Belçika Kraliçesi Mathilde, Vahdettin Köşkü'nde
EMEKLİYE 10 BİN LİRA VERELİM
ÇOCUK MU KÖPEK Mİ?
HER GÜN 45 DAKİKA YAPIYOR