Hani Belediyesine görevlendirme

İçişleri Bakanlığınca KHK ile Diyarbakır'ın Hani Belediyesine Kocaköy Kaymakamı ve Hani Kaymakam Vekili Turhan görevlendirildi

İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile Diyarbakır'ın Hani Belediyesine Kocaköy Kaymakamı ve Hani Kaymakam Vekili Yusuf Turhan görevlendirildi.

Kocaköy Kaymakamı ve Hani Kaymakam Vekili Turhan,  KHK kapsamında Hani Belediyesine görevlendirildiğini belirtti.

Turhan, bugün başladığı görevini en iyi şekilde yapmak için çaba sarf edeceğini söyledi.

- DBP'li eski başkan tutuklanmıştı

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma kapsamında DBP'li Hani Belediye Başkanı Abdurrahman Zorlu, 8 Eylül'de "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan Hani ilçesinde gözaltına alınmış, 30 Eylül'de emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen Zorlu, "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan tutuklanmıştı.

AA

Türkiye Haberleri

ÇELİŞKİLİ İSTATİSTİK! KİM ÇOK İSRAF EDİYOR?
MAYIS SONUNDA KAR YAĞDI
TÜRKİYE EVİNE DÖNÜYOR
BÜYÜK GÖÇ BAŞLADI
Belçika’dan Türkiye’ye Dev Çıkarma: Kraliçe Mathilde ve 428 Kişilik Heyet Geliyor