Halı sahada 2 takım arasında sıra kavgası kamerada

Arnavutköy'de bir parkın içerisinde bulunan futbol sahasında maç yapmak isteyen 2 farklı takım arasında sıra tartışması yaşandı.

Arnavutköy'de bir parkın içerisinde bulunan futbol sahasında maç yapmak isteyen 2 farklı takım arasında sıra tartışması yaşandı. Oyuncular maçı bırakıp kavgaya tutuşurken yaklaşık 20 kişinin birbirine saldırdığı anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Olay, geçtiğimiz hafta sonu Arnavutköy'de bir parkta yaşandı. İddiaya göre, futbol sahasında oyun oynamak isteyen 2 takım arasında sıra nedeni ile yaşanan tartışma kavgaya dönüştü. Oyuncular futbol oynamayı bırakıp birbirine öldüresiye saldırıp küfürler etti. O anlar başka bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile saniye saniye kaydedildi. Görüntüde, gruplar birbirlerine saldırarak hakaretler ettiği görüldü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Başkan ve oğlu tutuklandı
Manavgat-Alanya Yolu'nu kapatan kaza
MAKAS ATTI KAMYONA SAPLANDI
KREDİ KARTI BAŞVURUSU YAPTIĞINI SANARKEN 412 BİN LİRASI DOLANDIRILDI
TİKTOK'TAN TEHDİT ETTİLER GÖZLERİNİ CEZAEVİNDE AÇTILAR