Habur’da rüşvet baskını

Şırnak Valiliği, rüşvet operasyonuyla ilgili bir açıklama yaptı.

Şırnak Valiliği, Habur Sınır Kapısı'nda düzenlenen rüşvet operasyonuyla ilgili bir açıklama yaptı. Olayla ilgileri olduğu iddiasıyla 6'sı polis memuru toplam 19 kişinin gözaltına alındığı operasyonun devam ettiği bildirildi.

Valilik'ten yapılan açıklamada, Emniyet Müdürlüğü'nün Silopi Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla 5 Mayıs tarihinden itibaren başlatılan teknik takip destekli operasyonu kapsamında 6 polis memuru ve 13 sivilin gözaltına alındığı belirtildi.

Açıklamada şöyle denildi:

" 'Suç işlemek için örgüt kurmak, suç işlemek için kurulan örgüte üye olmak, rüşvet almak, rüşvet vermek, gümrük kaçakçılığı, görevi kötüye kullanma, irtikap ve gümrük kaçakçılığı fiilinin işlenmesine menfaat karşılığı yardım etmek' suçları ile ilgili olarak 12 Mayıs 2009 günü saat 05.00'de Silopi ilçesinde yapılan operasyonda, Habur Emniyet Amirliği'nde görevli 6 polis memuru ve 13 sivil şahıs olmak üzere toplam 19 kişi gözaltına alınmış olup operasyon halen devam etmektedir."

Türkiye Haberleri

Trabzon'dan Rize'ye güzel haber
5 ŞARTI TUTMAYAN BEKÇİ OLAMAZ
PLAKALAR ÜCRETSİZ DEĞİŞECEK
Adalet Bakanlığı 15 Bin Personel Alımı 2026: Kadrolar Belli Oldu, Gözler Resmi İlanda
BUNLAR YOKSA 1246 TL'Yİ HAZIRLAYIN