Güroymak Belediyesi araç filosunu güçlendirdi

Bitlis'in Güroymak Belediyesi, vatandaşlara daha kaliteli ve hızlı hizmet verebilmek için envanterine 6 yeni araç dahil etti.

Bitlis'in Güroymak Belediyesi, vatandaşlara daha kaliteli ve hızlı hizmet verebilmek için envanterine 6 yeni araç dahil etti.

Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ramazan Cankaloğlu, araç parkını gezerek hizmet ağına dahil edilen yeni araçları inceledi. Kaymakam Ramazan Cankaloğlu, insan ve hizmet odaklı yerel yönetim anlayışı ile vatandaşlara zamanında ve eksiksiz hizmet vermek amacıyla araç filosunu güçlendirmeye devam ettiklerini söyledi. Cankaloğlu, "Vatandaşlarımıza daha kaliteli ve hızlı hizmet etmek için devletimiz tarafından 1 arazöz ve 1 vidanjör hibe edildi. Bunun yanında 1 adet yükleyici, 1 adet ticari araç ile 2 adet kamyonet aldık. Yine ambulans olarak kullandığımız aracı cenaze aracına dönüştürmek suretiyle filomuza dahil ettik. Bir yandan araç ve gereç filomuzu güçlendirerek vatandaşlarımıza hızlı ve kaliteli hizmet vermek için çalışıyor, diğer yandan da belediyemizin kendi ihtiyacı olan araçların tedarikini, tamir, bakım ve onarımını da makine ikmal sahamızda teknik personellerimiz eliyle yapıyoruz. Zaman içerisinde araç filomuzu güçlendirmeye devam edeceğiz. Yeni araçlarımızın ilçemize, vatandaşlarımıza ve personelimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Orhangazi Belediye Başkan Yardımcısı Altuntaş kalp krizi geçirdi
2026 Organize Suç ve Uyuşturucuyla Mücadele Yılı İlan Edildi
ANKARA'DA HEMŞEHRİ BULUŞMASI
Görevden alınan CHP il başkanları Özgür Özel İrtibat Bürosu açıyor
19 Yıllık Sır DNA İncelemesiyle Çözüldü