Gürcistan'a kimlikle geçiş harcı arttı

Artvin Valisi Kalkan, bugünden itibaren Gürcistan'a çıkış yapacak Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarından, çıkış başına 15 lira harç alınacağını bildirdi

Artvin Valisi Necmettin Kalkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye ile Gürcistan arasında iki ülke vatandaşlarının kimlik kartı ile geçişlerini sağlayan protokolün 10 Aralık 2011 tarihinde uygulamaya girdiğini, kimlikle geçiş için 1 lira harç ödendiğini anımsattı.

Kalkan, 5597 sayılı Yurt Dışına Çıkış Harcı Hakkında Kanun ile Çeşitli Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun'un 1. maddesinin birinci ve üçüncü fıkralarının, Resmi Gazete'de bugün yayımlanan Gümrük Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapan Kanun'un 52. maddesi gereğince değiştirildiğini belirtti.

Türkiye Haberleri

TSK'DA YENİ DÖNEM
YENİ ATAMALAR RESMİ GAZETE'DE
ARACINIZDA BU 5 MADDEYE DİKKAT!
BUNU YAPIN EHLİYETİNİZ GİTMESİN
Uzman isim net konuştu: Yağmurlar ülkeyi terketti