Gazipaşa’da yola savrulan strafor köpük kutuları sürücülerin yardımıyla kaldırıldı

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde seyir halindeki kamyonun üzerindeki strafor köpük kutuları yola savruldu.

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde seyir halindeki kamyonun üzerindeki strafor köpük kutuları yola savruldu. Trafiğin bir süre durduğu olayda, kutular diğer sürücülerin yardımıyla yoldan kaldırıldı.

Olay, saat 14.30 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi D-400 Karayolu'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Alanya istikametinden Gazipaşa istikametine seyir halinde olan brandasız kamyonun üzerinde yüklü strafor köpük kutuları, bir anda yola savruldu. Kısa süreliğine trafik akışının durduğu D-400 Karayolu'nu kullanan diğer sürücüler, yola savrulan kaldırılmasında kamyon sürücüsüne yardım ederek, trafiği güvenli hale getirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

50 metrelik uçuruma yuvarlanan araç 2 kişiye mezar oldu: 4 kişi de yaralı
Başkan ve oğlu tutuklandı
Manavgat-Alanya Yolu'nu kapatan kaza
MAKAS ATTI KAMYONA SAPLANDI
KREDİ KARTI BAŞVURUSU YAPTIĞINI SANARKEN 412 BİN LİRASI DOLANDIRILDI