Gaziantep'teki silahlı kavga

İki aile arasında park yeri nedeniyle 9 Eylül'de çıkan silahlı kavgada hayatını kaybedenlerin sayısı 5'e yükseldi

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep'te park yeri nedeniyle iki aile arasında çıkan silahlı kavgada ölü sayısı 5'e yükseldi.

Merkez Şahinbey ilçesi 75. Yıl Mahallesi'nde 9 Eylül'de iki komşu aile arasında park yeri nedeniyle çıkan, 4 kişinin hayatını kaybettiği, 4 kişinin de yaralandığı silahlı kavgada ağır yaralanan Mehmet Korkmaz (33), tedavi gördüğü Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Daha önce Faik, Hüseyin, Metin Korkmaz ve Adem Yıldız'ın hayatını kaybettiği kavgada yaralanan C.D, A.Y.D. ve L.K'nin de hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenildi.

Olayla ilgili gözaltına alınan 5 şüpheliden 2'si tutuklanmış, operasyonlarda 5 tabanca, 2 av tüfeği ve 1 bıçak ele geçirilmişti.

Gündem Haberleri

Ekipler Deprem Bölgesinde, Sahada Taramalara Başladı
Emekli ikramiyesinin tamamını müftülük binasının yapımına bağışladı
Aydıntepe Müftülüğü'ne Konyalı Yavuz Koyuncu Atandı
Balık tezgahları fırtınayla hareketlendi
Kaşif Kozinoğlu Soruşturmasında Kurtlar Vadisi Senaristine Tutuklama