Gaziantep’te Ramazan davulu geleneği bu yıl olmayacak

Gaziantep Valisi Davut Gül, yaşanan deprem felaketi nedeniyle bu sene Ramazan davulu geleneğine ara verileceğini açıkladı.

Gaziantep Valisi Davut Gül, yaşanan deprem felaketi nedeniyle bu sene Ramazan davulu geleneğine ara verileceğini açıkladı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerden ciddi oranda etkilenen iller arasından yer alan Gaziantep'te Ramazan ayı buruk karşılandı. Kentte, her Ramazan ayında devam eden sahurda davul geleneği, yaşanan afet nedeniyle bu yıl yasaklandı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Gaziantep Valisi Davut Gül, "Milletçe zor günlerden geçiyoruz. Bu sene, Gaziantep'te Ramazan davulu geleneğimize ara vereceğiz. Gelecek yıl kaldığımız yerden devam edeceğiz. Hayırlı Ramazanlar" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

EGM'DEN DEV OPERASYON
"Okula mermi isabet etti" iddiasına açıklama
Kaşıkçı'nın Rakibi Yakalandı: Endonezya'dan Kapalıçarşı'ya Uzanan Kaçakçılık!
Kamera kurup ağladı, Sağlık Bakanlığı inceleme başlattı
Ahi Evran Üniversitesi'nde Yas: Daire Başkanı Görevi Başında Vefat Etti