Gaziantep’te 33 kilo uyuşturucu ele geçirildi

Gaziantep'te polis ekiplerince durdurulan bir araçta; 18 kilo 900 gram esrar ve 14 kilo 300 gram skunk olmak üzere toplam 33 kilo 200 gram uyuşturucu ele geçirildi.

Gaziantep'te polis ekiplerince durdurulan bir araçta; 18 kilo 900 gram esrar ve 14 kilo 300 gram skunk olmak üzere toplam 33 kilo 200 gram uyuşturucu ele geçirildi.

Gaziantep Emniyeti Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce uygulama noktasında durdurulan bir otomobilde arama yapıldı. Narkotik dedektör köpek Onix ile yapılan aramada, aracın bagajında ve kapıdaki gözde gizlenen 18 kilo 900 gram esrar ve 14 kilo 300 gram skunk ele geçirildi.

Konuyla ilgili yakalanan bir kişi, yapılan yasal işlemlerin ardından sevk edildiği adli mercilerce tutuklandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Ünlü Yönetmen Ezel Akay ve Kardeşi Uyuşturucudan Gözaltına Alındı
CHP Silivri İlçe Başkanı Doruk Bulut tutuklandı
Gökhan Özoğuz Ahbap Soruşturmasında İfade Verdi: Para Trafiğim Yok
Kaza yapıp yanan aracın sürücüsü hayatını kaybetti
Ahbap Soruşturmasında Ece Üner'in İfadesi Ortaya Çıktı: Kandırıldım