Freni boşalan beton mikserinin devrilme anı cep telefonu kamerasında

Afyonkarahisar'da freni boşalan beton mikserinin sürücüsü kendini aşağı atarken sürücüsüz mikser orta refüjden atlayarak takla attı.

Afyonkarahisar'da freni boşalan beton mikserinin sürücüsü kendini aşağı atarken sürücüsüz mikser orta refüjden atlayarak takla attı. O anlar store çekmeye çalışan bir vatandaş tarafından tesadüfen görüntülendi.

Kaza Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçe yolu Halımoru rampasında meydana geldi. Vahit Y. yönetimindeki beton mikseri refüjden aşağı doru seyir halinde ikin sürücü frenlerin tutmadığını fark etti. Bunun üzerine aracın kapısın açarak aşağı atlayan Vahit Y., araçtan indiğini gören ve yol kenarında sosyal medya hesabından durum yapmak için video çekmek için kayda giren bir vatandaş cep telefonu kamerasına araca çevirdi. Saniye saniye kayda alınan cep telefonu görüntülerinde, kapısı açık bir vaziyette seyir eden ve arkasından bir minibüsünde seyir halinde olduğu beton mikseri orta refüjden atlayarak devrildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Alanya'da evde yapılan aramada 1 kilo 979 gram kubar esrar ele geçirildi
YİYECEĞİ CEZANIN SIFIRLARINI BÖYLE ÇİZDİ
Oğuzhan Uğur ifade veriyor
Nevşehir'de Alkollü ve Ehliyetsiz Sürücü Dehşeti: Üniversite Duvarına Çarptı
Bolvadin'de kaza! 4 yaralı var