Fransa'da rehine krizi

Fransa'nın başkenti Paris'te silahlı iki kişi, bir otomobil çalıp bir kişiyi rehin aldı.

Fransız polisi, saldırganları kovalarken, bugünki saldırının Charlie Hebdo saldırganları ile bağlantılı olup olmadığı netleşmedi. Saldırganlar ile polis arasındaki kovalamaca, tüm dünyada canlı olarak yayınlanıyor.

Fransa'nın başkenti Paris'te silahlı iki kişi, bir otomobil çalıp bir kişiyi rehin aldı. Polisin saldırganların peşinde olduğu ve aralarında kovalamaca yaşandığı öğrenildi. Polis ve saldırganlar arasındaki kovalamaca tüm dünyadan canlı olarak yayınlanıyor.

Öte yandan, Fransız polisi, 12 kişinin öldürüldüğü Charlie Hebdo saldırısının zanlılarını yakalamak için başlattığı geniş çaplı operasyon üçüncü gününe girdi. Operasyon, Paris'in kuzey doğusundaki bölgede yoğunlaşıyor. Bugünki saldırganların Charlie Hebdo saldırganları ile aynı kişiler olup olmadığı henüz netlik kazanmadı.

 

Dünya Haberleri

KAMUDA WHATSAPP YASAKLANIYOR
İNGİLTERE ACIMADI
İRAN VURDU AKLI BAŞINA GELDİ
Hürmüz Boğazı için “kritik” uyarısı: UKMTO risk seviyesini zirveye çıkardı
NETANYAHU YOLU BÖYLE BULDU