FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin soruşturma

Samsun'da, biri daha önce meslekten ihraç edilen olmak üzere adliyeye sevk edilen 7 emniyet mensubundan 2'si tutuklandı

SAMSUN (AA) - Samsun'da, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında adliyeye sevk edilen 7 emniyet personelinden 2'si tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince gözaltına alınan emniyet amiri A.K, komiser yardımcıları T.K, D.G, O.G, F.G. ile polis memurları F.S.E. ve İ.K'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen zanlılardan komiser yardımcıları F.G. ile D.G. tutuklandı, diğerleri yurt dışı yasağı getirilerek adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, 26 Aralık'ta Atakum, Canik, İlkadım ve Tekkeköy ilçelerinde örgütün emniyet yapılanmasına yönelik eş zamanlı operasyon gerçekleştirmişti. Operasyonda, daha önce meslekten ihraç edilen emniyet amirinin de arasında bulunduğu 7 kişi gözaltına alınmıştı.


AA

Gündem Haberleri

Yılın en başarılı belediye başkanı seçildi
KONYA'NIN NÜFUSU 1 YILDA KAÇ KİŞİ ARTTI
Sisin altı ve üstü aynı anda böyle görüntülendi
Yurtta Hava Değişiyor! Sağanak, Kar ve Don Kapıda
BEDELİ VATANDAŞA KESİLDİ