Fenerbahçe’de kovid şoku! Vaka sayısı yükseldi

Sarı-lacivertlilerdeki pozitif sayısı 2'ye yükseldi

Fenerbahçe Kulübü, Gençlerbirliği maçı öncesinde uygulanan Kovid-19 testlerinde 1 futbolcunun test sonucunun pozitif çıktığını açıkladı. Sarı-lacivertlilerdeki pozitif sayısı 2'ye yükseldi.

Sarı-lacivertlilerin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Gençlerbirliği maçına yönelik yapılan rutin Covid-19 testlerinde takımımızda 1 oyuncunun test sonuçları pozitif çıkmıştır. Daha önce milli takımında pozitif olan yabancı oyuncumuz ile sayı 2'ye yükselmiştir. Oyuncularımız izolasyona alınarak karantina süreçleri başlamıştır" denildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Spor Akademileri’nde yeni branş: Mas güreşi
TRENDYOL SÜPER LİG’DE 21. HAFTANIN HAKEMLERİ BELLİ OLDU
Beşiktaş'a diye geldi disiplinde gözünü açtı
Konyaspor’da olmadı Trabzonspor’da da yapamıyor
"KIZIM BABASIZ BÜYÜYÜR"