Fazıl Say müzikseverlerle buluşacak

"Beethoven ile Fazıl Say" adıyla 24 Ekim'de İKÜ Akıngüç Oditoryumu ve Sanat Merkezi'nde düzenlenecek konserde, sanatçı Beethoven sonatlarının yanı sıra kendi bestelerini icra edecek

İSTANBUL (AA) - Piyanist ve besteci Fazıl Say, İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) Akıngüç Oditoryumu ve Sanat Merkezi'nin (AOSM) yeni sanat yılının ilk konserini verecek.

Almanya'da, geçen yıl Beethoven Akademisi'nin düzenlediği "Uluslararası Beethoven Dostluk, Barış, İnsan Hakları, Özgürlük, Yoksullukla Mücadele ve İçselleştirme Ödülü"nü alan sanatçı konserde, Ludwig van Beethoven sonatlarını icra edecek.

Yaşamı boyunca 50'den fazla ödüle layık görülen Say, 24 Ekim'deki konserde kendi bestelerini de müzikseverlerin beğenisine sunacak.

"Beethoven ile Fazıl Say" adıyla düzenlenecek konser, İKÜ Ataköy yerleşkesinde bulunan AOSM'de gerçekleştirilecek.

AA

Kültür Sanat Haberleri

Uluabat Gölü Taştı, Turizmde "Venedik" Mesaisi
Rus Ressam Tatiana Kirillova’ya Aşık Veysel Portresiyle Büyük Ödül!
Gazipaşa'nın Kara Şalvarı Tescil Yolunda
5 asırlık tarihi hamam ayağa kaldırılıyor
Cemil Tugay Nöbetteydi: Meslek Fabrikası'nda Tahliye Durduruldu