Eskişehir'de "Frig Vadisi Yolculuğu" sergisi

Hollandalı arkeolog Haspels'in, Frig uygarlığının dünya kültürüne kazandırılması için 1937-1958 dönemindeki kazı çalışmaları sırasında çektiği fotoğraflardan oluşan sergi, 23 Haziran'da açılacak

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, Hollandalı arkeolog Emilie Haspels'in, Frig uygarlığının dünya kültürüne kazandırılması için 1937-1958 dönemindeki kazı çalışmaları sırasında çektiği fotoğraflardan oluşan "Frig Vadisi Yolculuğu" adlı sergi, 23 Haziran'da açılacak.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Hollandalı arkeolog Haspels'in, kazı çalışmaları sırasında çektiği fotoğraflardan oluşan sergi, Hollanda Büyükelçiliği işbirliğiyle Eti Arkeoloji Müzesinde açılacak.

Hollanda Büyükelçisi Kees Cornelis Van Rij'in de katılacağı serginin açılışı, 23 Haziran'da gerçekleştirilecek.

Eş zamanlı olarak Hollanda'nın başkenti Amsterdam'daki Allard Pierson Müzesinde de sanatseverlerin izlenimine sunulacak sergi, 23 Eylül'e kadar ziyaret edilebilecek.

AA

Kültür Sanat Haberleri

KONYA'DA KAPALI GİŞE GÖSTERİ
Ünlü firmanın orkestrası iki şehirde alkışlandı
Füreya Koral’ın sanat yolculuğu Ankara’da anlatıldı
Arpaguş'tan Berat sözleri
KONYA SEMA'YLA VİYANA'YI FETHETTİ