Erzurum'da "torbacı" operasyonu

Erzurum'da "torbacı" olarak bilinen sokak satıcılarına yönelik operasyonda 5 kişi yakalandı

ERZURUM (AA) - Erzurum'da "torbacı" olarak nitelendirilen sokak satıcılarına yönelik operasyonda 5 zanlı gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturmalar kapsamında uyuşturucu ticaretinin engellenmesine yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Ekipler, bu çerçevede söz konusu suça karıştıkları gerekçesiyle bir süre izledikleri bazı zanlıların, kent merkezindeki adreslerine eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyonda, uyuşturucuyu satan ve "torbacı" diye tabir edilen S.T, H.D, T.S, A.Z. ve R.A. gözaltına alındı.

Zanlılardan birer ruhsatsız tabanca ve pompalı tüfek, bu silahlara ait mermiler ile bir miktar esrar ele geçirildi.

Bu kişilerin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü belirtildi.

AA

Gündem Haberleri

15 Temmuz’un 10’uncu yılında Türkiye’nin birçok kentinde anma etkinlikleri düzenlenecek
Afyonkarahisar’da NATO Zirvesi İçin 10 Günlük Yasak Kararı
700 DİRİ FAY NE ANLAMA GELİYOR?
CİMRİLİK BOŞANMA SEBEBİ SAYILDI
IBAN MAĞDURLARINA MÜJDE