Ergenekon Partisi kuruluyor

ER Parti'nin manevi lideri Mustafa Kemal Atatürk olarak kabul edilmiştir.

İzmir Barosu avukatlarından Tarcan Ülük, kısa adı ER Parti olan Ergenekon Partisi'ni kurmak için çalışmalara başladıklarını bildirdi.

29 EKİM'E YETİŞECEK

Ülük, düzenlediği basın toplantısında partinin çalışmaları hakkında bilgi verdi. “Ergenekon, 'Ne mutlu Türk'üm' diyen herkesin övünç duyduğu değerler manzumesinin simge adıdır” diyen Ülük, partinin kuruluş işlemlerini 29 Ekim'e yetiştirmeyi hedeflediklerini söyledi.

MANEVİ LİDERİ ATATÜRK
Kuracakları partinin diğer partilerden temel farklılıkları bulunduğunu anlatan Ülük, “ER Parti'nin manevi lideri Mustafa Kemal Atatürk olarak kabul edilmiştir. ER parti bu nedenle lidere dayanan bir parti olmayacaktır. Zira bir lidere ihtiyaç duymamaktadır. Manevi liderin izinden gidecek kadrolara ihtiyaç duymaktadır sadece” dedi.

SİMGESİ ANADOLU PARSI
Ülük, ER Parti logosunun neslinin tükendiği sanılan yeniden Anadolu'da görülen özgürlüğü simgeleyen “Anadolu Parsı” olarak belirlendiğini bildirdi

Türkiye Haberleri

Trabzon'dan Rize'ye güzel haber
5 ŞARTI TUTMAYAN BEKÇİ OLAMAZ
PLAKALAR ÜCRETSİZ DEĞİŞECEK
Adalet Bakanlığı 15 Bin Personel Alımı 2026: Kadrolar Belli Oldu, Gözler Resmi İlanda
BUNLAR YOKSA 1246 TL'Yİ HAZIRLAYIN